Úspěšné výsledky našich hráčů na nedávných akcích

V průběhu července a začátku srpna se naši hráči zúčastnili mnoha turnajů. Tady je krátké shrnutí:

1. července 2017: BABYTENIS HAVLÍČKŮV BROD: Na tomto turnaji startovali z našich Nicole Zábranová, Kája Šebístková a Adam Mokrý. Všichni si vedli skvěle! Nicole celý turnaj vyhrála, Adam skončil na 3. místě a Kája skončila na šestém místě z celkových dvaceti účastníků:)

15. - 16. července 2017: MLADŠÍ ŽÁCI V HUMPOLCI: V tomto termínu se konal turnaj v Humpolci pro mladší žáky a žákyně. Z našich si nejlépe vedl Dan Duchoň, který se ve dvouhře dostal až do finále, kde prohrál s prvním nasazeným Adamem Soukupem (I.ČLTK Praha, CŽ 240.) 1:6, 1:6. Za zmínku stojí 3. místo Vojty Kostky ve dvouhře a 2. místo Jakuba Kylsána a Dana Duchoně ve čtyřhře. Holkám se tolik nedařilo... Druhé místo ve čtyřhře si odvezla Pája Dvořáková s Lucií Červenkovou.

22. - 23. červenece 2017: MLADŠÍ ŽÁCI V PLANÉ NAD LUŽNICÍ A DOSPĚLÍ V TŘEŠTI: Velmi dobrý výkon podal náš Daniel Duchoň na turnaji v Plané. Celý turnaj totiž vyhrál a připsal si tak první vítězství na turnaji v kategorii mladších žáků! Ve čtyřhře potom společně s Petrem Hruškou z Českých Budějovic těsně prohrál ve finále 8:10 v rozhodujím super - tiebreaku s dvojící Vachta - Čížek z Českého Krumlova. Ve stejném termínu se hrál turnaj dospělých v Třešti. Filip Němec zde obhájil vítězství z loňska. 

29. července 2017: BABYTENIS V HUMPOLCI: Tento turnaj nebyl pro naše hráče tak úspěšný, jako ten v Havlíčkově Brodě. Ze skupiny sice Nicole, Adam i Kája postoupili, ale potom už se moc nedařilo. Kája šla hned v předkole na Adama.. Adam těsně 4:3 vyhrál, ovšem potom ve čtvrtfinále vypadl s Jakubem Zemanem. Niky vypadla rovněž ve čtvrtfinále. Možná největší radost z našich měl Kuba Získal, který sice ze skupiny nepostoupil, ale vyhrál celou útěchu, ve které bylo 10 hráčů.:)

30. července 2017: MINITENIS V HUMPOLCI: Turnaje nejmenších, který se hraje přes malé sítě a na zmenšené hřiště, se zúčastnilo celkem 11 dětí /z toho čtyři naše - Nelča Jarošová, Miki Kavřík, Adrianka Zábranová a Tom Venc/. Nejlépe si vedla Nelča - 5. místo, šestý skončil Tomáš, na 8. místě Miki a na 11. Adrianka:) Naši nejmenší sice nevyhráli, ale podali opravdu skvělé výkony a nebylo na nich vidět ani vůbec žádné zklamání:) Radost ze hry, to je to nejdůležitější:)

29. - 30. července 2017: MLADŠÍ ŽÁCI V TŘEBÍČI: Tohoto turnaje se zúčastnil Dan Duchoň a přivezl si 3. místa ze dvouhry a čtyřhry:)

5. - 6. srpna 2017: STARŠÍ ŽÁCI V HUMPOLCI A MLADŠÍ ŽÁCI VE STRAKONICÍCH: Turnaje starších žáků se zúčastnili jen naši mladší žáci a bylo tak vidět, že rozdíl kategorií je poměrně velký. Akorát Dan Duchoň uhrál ve dvouhře jedno kolo.... Až do Strakonic vyrazil Kuba Kylsán. A dařilo se mu. Ve dvouhře uhrál dvě kola a skončil až na raketě celkového vítěze turnaje Filipa Kubce (SK HAMR). Čtyřhru dokonce s Petrem Hruškou (ČB) vyhrál!

Babytenis Havlíčkův Brod Babytenis Havlíčkův Brod Babytenis Havlíčkův Brod Babytenis Havlíčkův Brod - finálový pavouk Vítězka turnaje v HB - Nicole Zábranová Babytenis Havlíčkův Brod - 6. místo Kája Šebístková, 1. místo Nicole Zábranová, 3. místo Adam Mokrý Babytenis Havlíčkův Brod - účastníci turnaje Turnaj mladších žáků v Humpolci - Duchoň - Kylsán 2. místo ve čtyřhře Turnaj mladších žáků v Humpolci - finále čtyřhry - Kylsán, Duchoň: Hošek, Žoldák 1:6, 2:6 Turnaj mladších žáků v Humpolci- dvouhra chlapci Turnaj mladších žáků v Humpolci- čtyřhra chlapci Turnaj mladších žáků v Humpolci-dvouhra holky Turnaj mladších žáků v Humpolci - čtyřhra holky Turnaj ml. žáků v Plané nad Lužnicí - dvouhra Turnaj ml. žáků v Plané nad Lužnicí - čtyřhra Turnaj ml. žáků v Plané nad Lužnicí - finále dvouhry Duchoň - Hruška 7:5, 6:0 Turnaj ml. žáků v Plané nad Lužnicí - 2.místo ve čtyřhře Duchoň, Hruška Dvouhra Třešť dospělí Čtyřhra Třešť dospělí Babytenis v Humpolci - skupiny Babytenis v Humpolci - finálový pavouk Babytenis v Humpolci - útěcha Minitenis v Humpolci - skupiny Minitenis v Humpolci - o pořadí Turnaj v Třebíči - dvouhra Turnaj v Třebíči - čtyřhra Turnaj v Třebíči - 3.místa ve dvouhře Jelínek, Duchoň Turnaj v Třebíči - 3.místo ve čtyřhře Vančura, Duchoň Mladší žáci ve Strakonicích - finále čtyřhry Brettl, Stichenwirth - Kylsán, Hruška 4:6, 1:6 Mladší žáci ve Strakonicích - vítězové čtyřhry: Kylsán, Hruška Mladší žáci ve Strakonicích Mladší žáci ve Strakonicích Starší žáci v Humpolci - dvouhra kluci Starší žáci v Humpolci - čtyřhra kluci Starší žáci v Humpolci - 3. místo čytřhra - Duchoň, Koška Starší žáci v Humpolci - dvouhra holky Starší žáci v Humpolci - čtyřhra holky

Pronájem dvorců na telefonu (+420) 734 360 511 - správce areálu Filip Němec, (+420) 605 279 927 - správce areálu Jan Podoba
© Copyright LTC HUMPOLEC. Všechna práva vyhrazena. Hálkova 1845, 396 01, Humpolec.

Webdesign   Redakční systém